25 de maig 2011

Próxima sortida 28 de Maig (Vistabella-Benassal)

El pròxim dissabte 28 está prevista una nova sortida del Club. S'ha canviat el dia i l'hora.
Está previst sortir de la plaça del Dau a les 7:30 del matí, per lo que es prega máxima puntualitat. La distància a recorrer será d'uns 24 km's i se tardará unes 6 hores aproximadament.
El dinar el farem al bar "El Rincón". El preu del Menú será de 12,00 € i será el següent:
Ensalada, Pasta, Carn, Embotits, Pataques, Postre i Café.
Copes Gin-Tonics i demés licors es pagarán a part.
Si algú no vol dinar al bar es pot dur el menjar de casa.

Necessitem confirmació avanç del dijous 26 per a reservar.

Com sempre s'ha contractat un autobús que ens tornará al poble una vegada finalitzada la ruta, el dinar i els gin-tonics.

Descripció de la ruta:
Eixirem del poble per el GR-7 que ens portará fins a Sant Bertomeu, Mas de Capote i pista avall, i despres de deixar el GR-7, ens arrimarem fins al Molí del Pas on esmorzarem i podrem visitar el molí, on encara es poden vore les moles i altres aperos i maquinaries. Fins a este punt es tot el recorregut es en lleuger descens.


Molí del Pas
Moli del Pas

Moli del Pas

Moli del Pas
Una vegada esmorzats creuarem el Riu Montlleó i enfilarem la primera costa de la jornada fins a l'Escola del Canto, no sense avanç visitar una xicoteta cova, que no tota la costera es deu de fer d'una tirada. De l'escola cal destacar que encara conserva el mobiliari, pupitres i taules, pissarres i armaris, després de casi 50 anys d'abandonament. D'este punt ja només ens quedará creuar una altre riu i una altra pujada no molt llarga i en 2:00 h. aprox. ja estarem a Benassal.

Escola del Canto
 
Benassal
 Hi ha que recalcar que la ruta no es molt dura i que ens portará per una zona amb paisatges fascinants, així com a construccions (molins, escola, massos,..) que ens mostraran la dura vida dels nostres avantpassats.

VOS ESPEREM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada