4 de maig 2011

Proxima sortida (Coves del Boi)

Vos recordem que este pròxim diumenge 8 de maig esta prevista una nova eixida del Club. Esta ens acostarà a visitar una cova en la Serra del Boi.
En un principi la ruta estava pensada per a visitar diferents coves que es troben en el llit del riu Montlleó però davant de la impossibilitat d'anar per dins del riu per l'aigua que acumula de les ultimes pluges s'ha retallat el recorregut.
L'hora d'eixida serà a les 8:00 del matí en la plaça del Dau, si és possible ens repartirem en tot terrenys, ja que cal abaixar un poc mas baix del Mas de Capote, prop del Mas de Campos. Un cotxe pot baixar, però amb cuidadiiin....
La distància del recorregut serà d'uns 6 quilòmetres aproximadament, el camí esta perdut, pel que ens tocara passar per mitj de romer i mala herba, però les bones vistes amenitzaran la ruta. Veurem el ri Montlleó ple d'aigua, visitarem el Mas de la Cova, quasi desaparegut, ens endinsarem en la cova situada davall el Mas de Campos i passarem per davall d'una buitrera. El temps de la ruta(retallada) serà d'unes 2 hores i mitja, entre que baixem, visitem la cova, foto per ací, foto per allà...., sumant l'anada i la tornada amb cotxe unes 3 hores i mitja, pel que els aficionats al ciclisme podran veure l'arribada dels guanyadors de la Volta Ciclista a Castelló.
Aconsellat agafar l'esmorzar, (que és d'una ruta de muntanya sense l'esmorzar), aigua, (s'accepta un altre tipus de líquids: vi, licors,...), llanternes o frontals per a visitar la cova, càmera de fotos i si teniu prismàtics per a veure millor la buitrera també seran benvinguts.
Vos esperem
Ací teniu algunes fotos per a obrir boca

El riu Montlleó


L'interior de la cova

Estalactites

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada